Köttlådor

Nötkött

Våra gräsätande kossor växer långsamt och köttet i våra köttlådor kommer från unga djur, vilket ger ett mycket mört och fint kött. Produktionen är helt ekologisk och certifierad enligt KRAV. Motsvarande kvalitet på kött är mycket svår att hitta i den vanliga dagligvaruhandeln.

Djuren slaktas på Dahlbergs slakteri i Brålanda, som ligger mindre än fem mil bort, och körs sedan till Kil för att styckas och packas. Köttet i lådorna är färskt, finstyckat och vakuumpackat.

Vi säljer köttlådor direkt till konsument och lådorna hämtas hos oss samma dag som de hämtas från slakteriet.

Köttlådor

Ca 10 kg kött.
Lådorna innehåller ca 5 kg detaljer och ca 5 kg köttfärs.

159 kr/kg

Nötfärs

Ca 600 g/förpackning.

119 kr/kg

Nötfilé

Ca 600 g/förpackning.

519 kr/kg

Övriga detaljer

Det finns ett urval av övriga detaljer som vi i förhand inte vet vet vilka det blir. Har du önskemål om någon särskild eller ovanlig styckningsdetalj, kan du skriva ett meddelande om det till höger, så ska vi försöka lösa det. 

Nästa leverans

Så snart vi har tillräckligt många lådor tingade. Troligtvis i augusti. Du får besked om datum minst 14 dagar innan.

Beställning

Beställ genom att fylla i formuläret till höger.  Anmälan är bindande. Vi reserverar oss för slutförsäljning. Om lådorna är slut och du gjort en beställning får du frågan om du vill stå i kö till nästa tillfälle.

 

Boka din köttlåda

Beställningen är bindande. Ange antal
Liten köttlåda
Stor köttlåda
Nötfärs
Filé

Jag godkänner att Korsbyns mat sparar mina kontaktuppgifter för att kunna slutföra denna beställning

Jag godkänner att Korsbyns mat sparar mina kontaktuppgifter för att vid ett senare tillfälle kunna kontakta mig. Uppgifterna lämnas inte vidare till tredje part.